معاون هماهنگکننده سپاه در سیامین مراسم گرامیداشت هفته پژوهش با تشریح فرهنگ غرب و تفاوت آن با تمدن اسلامی گفت: توحش صهیونیستها محصول تفکر غرب در برابر تمدن اسلامی است.
به گزارش سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ بسیجی محمدرضا نقدی معاون هماهنگکننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز (چهارشنبه) در سیامین مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که در دانشگاه جامع امام حسین (ع) برگزار شد، اظهار داشت: هدف از پژوهش، تعلیم، تعلّم و تحقق سعادت بشر است؛ اما کدام علم میتواند بشریت را به سعادت سوق دهد.
سردار نقدی ادامه داد: اگر به جنگ در غزه نگاه کنید، ملاحظه میکنید که یک طرف آن «نتانیاهو» قرار دارد که فارغالتحصیل هاروارد است و در طرف دیگر آن، فارغالتحصیل الازهر قرار دارد.
معاون هماهنگکننده سپاه افزود: جمعیتی محدود در زندان بزرگی به اسم غزه ۷۵ سال است که در محاصره هستند و وقتی این جوانان بعد از ۷۵ سال به خانههای غاصبین دست مییابند، انتظار میرود که عقده این سالهای خود را خالی کنند و حداقل آن، این است که خانهها را آتش بزنند؛ ولی با وجود این هیچ اقدامی نمیکنند؛ در صورتی که طرف مقابل ۶۰ هزار خانه را در غزه ویران کرد.
وی اضافه کرد: یک طرف این قضیه از آب هم مضایقه میکند و مانع رسیدن امکانات اولیه حیات به مردم میشود، اما آن طرف عدهای هستند که در چنین شرایطی اسیر خود را علاوه بر اینکه به اصطلاح سیراب میکند، سگش را هم میدهد به بغلش تا با خودش ببرد. یک طرف بیمارستانها را به آتش میکشد و رساندن دارو را قطع میکند، اما طرف دیگر به بیمار در اسارت خود، داروهای لازمش را میرساند.
سردار نقدی با تأکید بر اینکه این محصول تفکر توحش غرب در برابر تمدن اسلامی است، گفت: در جنگ غزه تاکنون ۴۵۰ تانک منهدم شده و این در شرایطی رخ داده که این تانکها به سامانههای واکنشی دفاعی مدرن مجهز هستند؛ به همیت دلیل رزمنده فلسطین برای انهدام آنها خود را به نزدیکترین نقطه تانک و نفربر میرساند تا سامانه دفاعی تانک غیرقابل استفاده شود و بدین شکل از نقطه صفر، این تانکها را منهدم میکنند؛ حال این شجاعت را مقایسه کنید با کسانی که تمامی سلاحها را دارند، ولی به جنگ نمیآیند.
معاون هماهنگکننده سپاه با بیان اینکه شما از هر بُعدی که جنگ غزه را مقایسه کنید، این تفاوت قابل مشاهده است، افزود: کدام تفکر و دانش بهرهوری دارد؟ جامعهای در محاصره و از همه چیز محروم که پهپادها و ماهوارهها تمامی فعالیتهای آنها را رصد میکنند و حتی دکلهای بلند دیدهبانی و دیوارهای بلند بتونی مجهز به لرزهنگار در مقابل آنهاست؛ صهیونیستها همه حرکات آنها را زیر نظر دارند و حتی تمامی تلفنهایشان را هم شنود میکنند و شبکه جاسوسها را نیز بسیج کردند، ولی با این حال نمیتوانند بفهمند که چه تعداد آموزشهای نظامی را فراگرفتند؛ این در حالی است که طرف مقابل، فرماندهان را از درب خانههایشان بیرون کشیده و اسیر میکنند.
وی تصریح کرد: بخش اعظم رسانههای دنیا در دست صهیونیستها قرار دارد، ولی در طرف مقابل در سنگر زیرزمینی یک دوربین گذاشته و از طریق آن پیام خود را منتقل میکند؛ در چنین شرایطی کدامیک توانسته پیام خود را به جهان منتقل کند و تأثیرگذار باشد.
سردار نقدی اظهار داشت: دشمنان از اساس به بیراهه رفتند؛ چون خواستند با انسان به مانند یک شیئ برخورد کنند؛ لذا محصول آنها همین شده که میبینید.
معاون هماهنگکننده سپاه گفت: آمریکا ۳۳ هزار میلیارد دلار بدهی دارد و هیچ راهی هم برای پرداخت این بدهیها ندارد؛ از سوی دیگر قدرت نظامی آنها هم با این همه سلاح نتوانسته بر یک گروه کوچک غلبه کند؛ آنها حتی در افغانستان وقتی فرار کردند به اندازه یک ارتش کامل سلاح بر جای گذاشتند و این هم موضوعی است که دستگاههای رسمی آمریکا آن را اعلام کردند.
وی عنوان کرد: انسان جزو جامدات نیست که بخواهیم در آزمایشگاهها آن را بررسی کنیم؛ بلکه باید از خالق آن سوال کرد؛ بر این اساس، دانشگاه امام حسین (ع) باید به حوزه گروه علوم انسانی اهتمام و تمرکز بیشتری داشته باشد؛ البته اینکه دانشگاه را به سمت حل نظام مسایل میبرید، قابل تقدیر است.
سردار نقدی بیان کرد: امروز در حوزه مسائل انسانی و در حوزه بهداشتی، دشمن خیمه زده و در حال تلاش برای ضربه زدن به ماست؛ از این روی باید ما هم در نظام بهداشت درمان مقابل آنها خیمه بزنیم و با آنها مبارزه کنیم که این هم با جهاد علمی میسر میشود.
معاون هماهنگکننده سپاه گفت: بعد از حوادث غزه میزان فروش قرآن هفت برابر شده است؛ چون مردم به دنبال حقیقت میگردند و اگر شما میبینید که در شهر اسلو مردم نیمهشب به خیابانها میروند، به دنبال رسیدن به حقیقت هستند، لذا در این رابطه ترجمه کتاب خیلی اهمیت دارد.
سردار نقدی با تأکید بر اینکه میدان عمل باید ۲۴ ساعته به دانشگاه متصل باشد، خاطرنشان کرد: ما پیشبینی کردیم که دانشگاههای نیرویی تقویت شوند و اینگونه دانشگاهها به مسائل بنیادین بپردازند.
انتهای پیام